Friday, October 26, 2012

tuntutan yang ada..

asalamuaalaikum..

^___^

selamat menyambut aidiladha..( mode sedih )

sedih bukan dengan korban yang kita perlu buat tp sedih dengan keadaan yang tak mengizinkan kita membahagiakan orang lain dengan cara yang terbaik..

semalam awal lagi call mak sbbnya aku tak nak melaung sedih bila bercakap dipagi raya nih! tp aku silap...
tak sama ...


Sunday, October 7, 2012

Jadikan idea anda sebagai jalan kehidupan anda; bangkit, berdiri dan jangan berhenti selagi matlamat belum tercapai; bekerjalah dengan tekun; usah gentar – hadapilah semua halangan; malam paling gelita akan berakhir dengan subuh yang terang; ikhlaslah daripada segi pemikiran, kata-kata dan perbuatan; peribadi terbina melalui jatuh bangun dalam kehidupan; setiap orang memiliki kehebatan tersendiri; tetapkan matlamat sendiri; dan semua kuasa ada dalam diri anda.

Friday, October 5, 2012

lihat dan teliti pastu berangan ^___^

 asalamuaalaikum..
^____^

masa terluang dan memang nak buang pon..
cuci mata yg dah lama tak berapa nak clear bila tgk "SALE "

Baju ni kalau perut besar sket pon x apa kan..
sbb nya leh hide sket size perut + lemak + baby
ehhehe


ni pon sama ...
selamat dan nampak selesa


tengok pon dapat rasa selesa nya
tambah dah tak boleh nak pakai jeans dan seangkatanya..
ha..



dalam banyak list yg cuci mata t
yang ni la paling kuat berangan nak beli
haha
kat mesia ni,,
mana tempat nak pakai ni???
tp disbbkan patern yg cun dan menampak seeorang tu kelihatan kurus
haruslah ada dlm senarai
kot2 mau ke over- c
mode :- berangan sakan
^_____^




patern yang selamat ^__^

dalam banyak2 ni lah yg paling den suka
huhuhu
nampak mcm selesa sgt dan melambai2 suh beli
^___^

ok lah
cukuplah setakat hari ni
berangan tu...
jumpa lagi
bye2
asalamuaalaikum

Tuesday, October 2, 2012

tersingkap satu rahsia hati dia...

asalamuaalaikum..
^____^



segalanya ada rahsia..
tetapi sejauh mana kita cuba sembunyi..terpalit jugak rasa hati dan dendam..dan mungkin juga benci..
benci dengan perangai sendiri..
kadang2...
takut dengan perubahan
takut dengan masa depan
takut dengan persekitaran ( manusia belainan gen dan identiti ) kenal kah kita dengan hati ?
takut dengan anggapan kita yang salah ( iya..mengharapkan orang lain seperti kita ?)titip kata kominikasi dua hala?
maafkan dia...itu cara penyelesaian ..
dan kita akan rasa tenang..
try dan aplikasi!

insyaAllah..
bye..
asalamuaalaikum,,,

Monday, October 1, 2012

aura itu positip kah ?

asalamuaalaikum ..
^_______^

dah lama pon shima ziarah..baru hari ni nak terhegeh2 update..tima kasih shima sudi ziarah ! tp silap date ...so plan nya jadi tak berapa best seperti yang dah kita plan!

plan asal kununn nya kami nak g jalan ke Melaka..ahaks..( dah yg penting dah dapat kelulusan dr en bobot ) bukan senang nak lulus kertas keja tu ! mcm2 agenda kena belakon ..tp ye lah dah bukan masa nya lagi kot ...jd mcm lain..dah semestinya en bobot tersenyum dan ayat dia mcm ni..." lohhh dah kenapa jd cm tu?" kesian shima.. xapa la lain kali la tuu.....hadooo gak lak aku! then
si shima  dah ambik cuti..tima kasih shima...( ^__^ )

maap ler..guna camera hp je la..
dslr? malu nak gtau!



 dengan postur badan begini sudah nampak itu sket perut buncit!
^_____^
 
 
 tegakkan badan anda..utk mengelakkan perut anda kelihatan berlapis-lapis dengan
lemak tepu tersebut!
( tp nampak jugak ) ^____^
oleh yg demikian lemak anda......
hahhaha
 bila mengadap camera  haruslah bengkokkan sedikit postur badan anda yg x berapa nak kurus tu kehadapan dan taraaaa...
perut anda disembunyikan dengan baikkk!!!
kununnn ^____^
hehehe
 dan anda rasa anda telalu tingiii?
sehingga sama dengan tiang letrik tu?
ohh bengkok kan dan pakai seluar yang besar dan kembang
dan pastikan kaki anda cun ya ..
x seperti gambar diatas..
*kaki bengkak
disbbkan perut dah nak membesar!
keh3
 
 lengan anda besar?
oh yeahh..gambar diatas.seiklhasnya menggunakan postur badan sedkit tepi
hahahha
kalau tidak..
enbobot x lah selalu tanya
"ni peha ke lengan ni "?
dan akhrnya..
lain dari topic asal..
cik shima dah pon balik...
sorry shimaa
tak sempat kita nak buat keja gila tu kan..
gambar diatas..
menunjukkan makanan yang perlu sentiasa ada disisi dan kemana jua..
lalalalalalala
 
ok lah..nanti kita update lagi ok..
bye2
asalamuaalaikum..