Monday, October 1, 2012

aura itu positip kah ?

asalamuaalaikum ..
^_______^

dah lama pon shima ziarah..baru hari ni nak terhegeh2 update..tima kasih shima sudi ziarah ! tp silap date ...so plan nya jadi tak berapa best seperti yang dah kita plan!

plan asal kununn nya kami nak g jalan ke Melaka..ahaks..( dah yg penting dah dapat kelulusan dr en bobot ) bukan senang nak lulus kertas keja tu ! mcm2 agenda kena belakon ..tp ye lah dah bukan masa nya lagi kot ...jd mcm lain..dah semestinya en bobot tersenyum dan ayat dia mcm ni..." lohhh dah kenapa jd cm tu?" kesian shima.. xapa la lain kali la tuu.....hadooo gak lak aku! then
si shima  dah ambik cuti..tima kasih shima...( ^__^ )

maap ler..guna camera hp je la..
dslr? malu nak gtau!



 dengan postur badan begini sudah nampak itu sket perut buncit!
^_____^
 
 
 tegakkan badan anda..utk mengelakkan perut anda kelihatan berlapis-lapis dengan
lemak tepu tersebut!
( tp nampak jugak ) ^____^
oleh yg demikian lemak anda......
hahhaha
 bila mengadap camera  haruslah bengkokkan sedikit postur badan anda yg x berapa nak kurus tu kehadapan dan taraaaa...
perut anda disembunyikan dengan baikkk!!!
kununnn ^____^
hehehe
 dan anda rasa anda telalu tingiii?
sehingga sama dengan tiang letrik tu?
ohh bengkok kan dan pakai seluar yang besar dan kembang
dan pastikan kaki anda cun ya ..
x seperti gambar diatas..
*kaki bengkak
disbbkan perut dah nak membesar!
keh3
 
 lengan anda besar?
oh yeahh..gambar diatas.seiklhasnya menggunakan postur badan sedkit tepi
hahahha
kalau tidak..
enbobot x lah selalu tanya
"ni peha ke lengan ni "?
dan akhrnya..
lain dari topic asal..
cik shima dah pon balik...
sorry shimaa
tak sempat kita nak buat keja gila tu kan..
gambar diatas..
menunjukkan makanan yang perlu sentiasa ada disisi dan kemana jua..
lalalalalalala
 
ok lah..nanti kita update lagi ok..
bye2
asalamuaalaikum..

1 comment:

Cinta hazanis said...

kat mana ni?cantik lah.:)