Sunday, December 23, 2012

Tabita Skin Care ..ada yg trial set ORIGINAL ?

asalamuaalaikum...

debo lak nak buat promo!..( ^___^ )

ok..aku rasa dah ramai kat luar sana yang sedia maklum dan dah pon try Tabita Skin Care produk yang hot serta popular nih kan..(@_@)

Ada yang +ve feedback dan tak kurangnya dengan sebaliknya..
tp bg aku...
kecantikan memang tak dapat nak dipisahkan dengan "perempuan "..

semua orang nak cantik dan yang pasti ciptaan Allah dah sememangnya cantik..tp cara kita nak lebih cantik tu yang membeza kan kita dengan individu lain..
ada yang suka berkongsi rahsia kejelitaan dan semestinya ada jugak sebaliknya ..( sediamaklum )

ramai adik2.. ..kakak2.mokcix2  diluar sana mengalami

 kulit kusam?


kulit muka gelap ?


kulit berjeragat ?


 dan....bnyk lagi...

 dengan adanya tabita ni...
masalaah kulit tu in sha Allah akan selesai..
tp MESTI dengan tabita ORIGINAL wokeh!
sbbnya sekarang niii terlaluuu banyak TABITA TIRUAN dan kesannya amat lah dikesali   :(
biasalah kalau produk tu hot mestilah bnyk jugak yg "PELSU "nya!  ya lah siapa tak nak untung free2 je kan?
so kesiannya yang original ni dan untuk orang yang betul2 nak menggunakan ..
oleh itu kita sebagai pembeli dan jugak pengguna kena bijak menilai kualiti dan sumber mana yang kita perolehi ya..(^____^)
tabita nih..memang aakan ada kesan pada minggu pertama atau kedua penggunaanya ya..( akan ada pengulupasan )
tp hasilnya selepas 3 minggu atau minggu kedua ..memang seperti yang kita harapkan.. ( tu untuk TABITA ORIGINAL YA ) kalau yg fake..mungkin akan teruk dan lagi teruk..baik stop!

Tabita ni mengandungi ekstrak buah betik sebagai bahan utama..dan memang khasiat utk cerahkan kulit yg kusam dan pigmentasi serta stabilkan kulit yang berminyak atau kering menjadi normal

Sebab tu lahh TABITA niii sesuaiii untuk suma kulit ! ( ^_^)

DAN yang pentingnya!..tabita tak menggunakan bahan yang berbhaya mcm MERCURY DAN HYDROQUINON  yang mcm diwar2kan.. kalau tabita fake may be ada ! so ?pilihla...

kalau yg dah menggunakan tabita PELSU..ciri2 seperti wajah kita Akaan menjadi merah dan rasa pedihh teramat sgt bila terkena cahaya matahari....itu ciri utama mengandungi mercury dan hydroquinon..baik stop! sbb TABITA SKIN CARE ada lah sebaliknya



gambar diatas ialah trial set ( set percubaan )
dengan harga yang berbaloi ..dan tahan lebih kurang sebulan lebih bergantung pada penggunaan ye
 *(nak ulang jugak kat sini!!! (walaupon ramai yang dah sediamaklum)
sememangnya tabita dah tak mengeluarkan set percubaan !
tetapi untuk makluman pihak sekalian set ni adalah repacking dr set original tabita
dan 100% original  ( tu yang penting ) :P atas sbb :-

tak ramai wanita kat luar sana yang mampu mengeluarkan belanja 3xx untuk try produk2 ni 
apatah lagi suri rumah..
tak terkecuali students.tol x?
so dengan rega mampu milik ni...boleh la semua cantik.. ( in shaa Allah )

nota penting : sy jual produk tabita ni adalah yang original kena sy mengambil produk tabita dr sumber yang sgt boleh dipercayai dan beberapa artis yang popular pon ambik dr sumber sy ni!
* x boleh nak mention kat sini artis sedemikan kut2 kena saman lak!^___^

* jgn risau sy jual dengam harga yang mampu milik ( murah )
dan kalau berminat dengan set yang ada..
sila email okeh!
dan yang nak jd agent pon dialu2kan.. ^___^ dan leh kasi best rega lagi ...bg set2 yang ada..

nathrahismail85@gmail.com
atau inbox sy diFB message sy ya

OK..LAH..nanti kita update lagi pasal tabita or apa2 yang penting ..
asalamuaalaikum..


blog berhantu...uiks!

asalamuaalaikum...

rasa berdebar-debar dengan 1st entry dalam blog sendiri yang dah lama asanya tak update apa2...( sibuk dengan hal sendiri ) keh3...

macam nak masuk umah yang berhantu ja asanya..( sbb selalunya rumah yg tinggal lama kan owang kata "keras" sket ? kan?)
keras disini rasanya : jari jemari sendiri yang rasa keras dan rasa janggal nak menaip
(walhal ikut suka hang la...nak update apa pon..!)
ok..ok..dah jauh dr tajuk lak...

sekarang ni aku mengalami kulit muka yang amat kering dan dahaga..
sila abaikan..^__^
dan berat badan yang tak dapat nak kawal akan penyebaran lemak2 di beberapa bahagian ..
agak membimbangkan..( kununn laa time makan tak henggat dah penyebaran lemak2 tepu ke lemak baik apatah lagi )
 tapi!!
 dengan usia kandungan manja yg dah tak lama lagi masuk 32 minggu..
akan gagahi jugak melihat diri sendiri dengan pandangan 
( ish2....perut x besar sgt..lengan je yg semakin besar )!
ok! sabar ..ya ..
(pujuk diri sendiri ) ^__^\