Sunday, December 23, 2012

blog berhantu...uiks!

asalamuaalaikum...

rasa berdebar-debar dengan 1st entry dalam blog sendiri yang dah lama asanya tak update apa2...( sibuk dengan hal sendiri ) keh3...

macam nak masuk umah yang berhantu ja asanya..( sbb selalunya rumah yg tinggal lama kan owang kata "keras" sket ? kan?)
keras disini rasanya : jari jemari sendiri yang rasa keras dan rasa janggal nak menaip
(walhal ikut suka hang la...nak update apa pon..!)
ok..ok..dah jauh dr tajuk lak...

sekarang ni aku mengalami kulit muka yang amat kering dan dahaga..
sila abaikan..^__^
dan berat badan yang tak dapat nak kawal akan penyebaran lemak2 di beberapa bahagian ..
agak membimbangkan..( kununn laa time makan tak henggat dah penyebaran lemak2 tepu ke lemak baik apatah lagi )
 tapi!!
 dengan usia kandungan manja yg dah tak lama lagi masuk 32 minggu..
akan gagahi jugak melihat diri sendiri dengan pandangan 
( ish2....perut x besar sgt..lengan je yg semakin besar )!
ok! sabar ..ya ..
(pujuk diri sendiri ) ^__^\



No comments: