Thursday, August 1, 2013

boleh kita padam kesalahan kita?

asalamuaalaikum..
^______^


ok..aku just nak share video ni..mungkin ramai yang tgk..

bagus jugak  idea dan pendapat  yang dia nak ketengahkan

dan yang paling best

"dulu kita suka guna pensil yang ada pemadam diujung nih"sbb kalau kita buat salah kita boleh padam dan terus kan yang lain"
"x best guna pen
sbb kalau dah salah x leh padam sbb pen tulisan kekal..

pastu jom kita buat mcm ni

"ambik kertas lekat dan bila kita buat salah tulis sini pastu kalau nyesal kita padam dan tak yah ingat balik."
bagus gak kan tip tu..


dan yg paling best

"dah kalau dia orang yang beriman tu wangi sangat,,kenapa x leh nak tahan bau tengit ang?"
hahahha kelakar dan maksud mendalam

ok tata
asalamuaalaikum




1 comment:

Syazary Sukor said...

salam singgah bersama puisi generasi anak muda. :)