Friday, November 29, 2013

Dah ambik pon

Asalamuaalaikum
Walaupon peristiwa smlm ari ni baru lah berkesempatan nak update entry x semengah ni..hehe
Alhamdulilah habis jugak dan perlu oder lagi next week.
Terima kasih kekawan ya.hehe.

Update guna mobile memang x best..lembebbbb je la..( bapa kali entah kena backspace )

ok..untuk set kali ni
Ramai yg oder untuk set slimmin n skin care
Tu tanda nya ramai diluarsana memang perhatin kecantikan kan....

Yg penting consistent... in sha Allah....
Untuk set yg the best n sweet price..
Pm ya di fb..ok
Len kali update lg..

Asalamuaalaikum

Ketamakan mengundang lemak tepu

Beberapa minggu sebelum kejadian yg sedarkan diri dr tahap gula n lemak jahat melanda..en bobot tegur la.."try gemukan sket je lagi."hmmm so mcm green lite jugak untk membuka balik pintu2 nafsu makan yg berkobar.alasan nak gemuk sket je lagi.
Abih ingt gemuk tu ada level n auto stop mcm washing machine ?xdapat der...

Setiap kali jamah.. mesti ayat mcm ni "xapa hadiah untk driri sendri "..dah kalau setiap ari mcm tu hadiah apanya dah...

Ok..ok
Tp tu la nasib baik ade set "twrsebut"..kalau cita kat sini mesti ingat nak jual barang ler tu..
(Oh tidak..disini ceritanya untuk berkongsi) dan boleh buat pilihan masing2..n produk tu dah famous n dah ramai yang tahu..
X rugi kifa berkongsi info.berguna..dan kita yakin boleh bg manfaat untuk orang lain..
Sesiapa yg berminat utk slim.swcara sihat boleh hubungi sy untuk consultantsi n bimbingan sehingga berjaya..in sha allah..

P/s..sorry jika kualiti x memuaskan dengan post entry kali ni.malklum la.. guna hp..
Jumpa lagi asalamuaalaikum.

Thursday, November 21, 2013

tangguh dan tangguh lagik.

<<<<<asalamualaikum  >>>
haNYA BERKONGSI CERITA

Kesempatan dan masa yang bersisa ni < Taip laju2 la kununya nih > -<<

Terlalu banyak yang hendak dikongsikan kat sini tp memandangkan kemalasan dan sifat yang suka sgt menangguh ! oh < tgk screnn ni lama2 pastu menguap>


terlalu banyak beza dengan keadaan dulu dan sekarang..
tak dinafikan jugak kesihatan saya < dan perlu guna "saya"> lebih manis katanya..<<<>>> agak terganggu <hh almaklum lah selepas beRsalin badan kita akan mengambil masa yang agak lama untuk kembali cergas macam sebelom nya! dan setiap orang berbeza

cerita lama..(( ))

tahun lepas ketika 1st trimester  pregnant < happy sgt masa almaklum anak 1st..sEMEstinya kita nak yang terbaik untuk anak>>   ada beberapa rakan blogger malahan rakan sekerja mempekenalkan produk shakle nih disbbkan alahan yang agak teruk ..takot keadaan baby tak dapat khasiat sepatutnya..ne
dan saat tu..dan mula google pasal shaklee nya produk..dan try set nih dan yang paling best produk ni dah dikenali umum so mudah kita nak dapatkan siap dengan bimbingan lagi..special kan..hihik



dan kemudian 2nd trimester 




nak kongsi disini..saya mengamalkan omega guard dari mula 2nd trimester lagi. disbbkan banyak keleihan terutamya utk kandungan dan hasilnya danish x mengalami alahan kulit yang sensitif dan alhamdulilah kulit licin dan yang penting bayi kita aktif dan sihat

dan yang paling best bila saya mengamalkan Ostematrik waktu tu usia kandungan dlam 8 bulan ..alhamdulilah x ada langsung sakit pinggang..


ok ..yang ni pon saya ambik walapon mula kita akan rasa loya jugak sket mana nak tahan loya jek memanjang
boleh jugak kita campurkan dengan milo or sebagainya yang sesuai ..sedap weh!

tambahan /

produk shaklee amat laris dimana kebanyakkannya akan kehabisan stok dalam jangka masa yang singkat
so sesiapa yang berminat untuk mencuba atau ingin menambahkan pendapatan sampingan,.( bertindak sekarang)