Friday, November 29, 2013

Ketamakan mengundang lemak tepu

Beberapa minggu sebelum kejadian yg sedarkan diri dr tahap gula n lemak jahat melanda..en bobot tegur la.."try gemukan sket je lagi."hmmm so mcm green lite jugak untk membuka balik pintu2 nafsu makan yg berkobar.alasan nak gemuk sket je lagi.
Abih ingt gemuk tu ada level n auto stop mcm washing machine ?xdapat der...

Setiap kali jamah.. mesti ayat mcm ni "xapa hadiah untk driri sendri "..dah kalau setiap ari mcm tu hadiah apanya dah...

Ok..ok
Tp tu la nasib baik ade set "twrsebut"..kalau cita kat sini mesti ingat nak jual barang ler tu..
(Oh tidak..disini ceritanya untuk berkongsi) dan boleh buat pilihan masing2..n produk tu dah famous n dah ramai yang tahu..
X rugi kifa berkongsi info.berguna..dan kita yakin boleh bg manfaat untuk orang lain..
Sesiapa yg berminat utk slim.swcara sihat boleh hubungi sy untuk consultantsi n bimbingan sehingga berjaya..in sha allah..

P/s..sorry jika kualiti x memuaskan dengan post entry kali ni.malklum la.. guna hp..
Jumpa lagi asalamuaalaikum.

No comments: