Thursday, November 21, 2013

tangguh dan tangguh lagik.

<<<<<asalamualaikum  >>>
haNYA BERKONGSI CERITA

Kesempatan dan masa yang bersisa ni < Taip laju2 la kununya nih > -<<

Terlalu banyak yang hendak dikongsikan kat sini tp memandangkan kemalasan dan sifat yang suka sgt menangguh ! oh < tgk screnn ni lama2 pastu menguap>


terlalu banyak beza dengan keadaan dulu dan sekarang..
tak dinafikan jugak kesihatan saya < dan perlu guna "saya"> lebih manis katanya..<<<>>> agak terganggu <hh almaklum lah selepas beRsalin badan kita akan mengambil masa yang agak lama untuk kembali cergas macam sebelom nya! dan setiap orang berbeza

cerita lama..(( ))

tahun lepas ketika 1st trimester  pregnant < happy sgt masa almaklum anak 1st..sEMEstinya kita nak yang terbaik untuk anak>>   ada beberapa rakan blogger malahan rakan sekerja mempekenalkan produk shakle nih disbbkan alahan yang agak teruk ..takot keadaan baby tak dapat khasiat sepatutnya..ne
dan saat tu..dan mula google pasal shaklee nya produk..dan try set nih dan yang paling best produk ni dah dikenali umum so mudah kita nak dapatkan siap dengan bimbingan lagi..special kan..hihik



dan kemudian 2nd trimester 




nak kongsi disini..saya mengamalkan omega guard dari mula 2nd trimester lagi. disbbkan banyak keleihan terutamya utk kandungan dan hasilnya danish x mengalami alahan kulit yang sensitif dan alhamdulilah kulit licin dan yang penting bayi kita aktif dan sihat

dan yang paling best bila saya mengamalkan Ostematrik waktu tu usia kandungan dlam 8 bulan ..alhamdulilah x ada langsung sakit pinggang..


ok ..yang ni pon saya ambik walapon mula kita akan rasa loya jugak sket mana nak tahan loya jek memanjang
boleh jugak kita campurkan dengan milo or sebagainya yang sesuai ..sedap weh!

tambahan /

produk shaklee amat laris dimana kebanyakkannya akan kehabisan stok dalam jangka masa yang singkat
so sesiapa yang berminat untuk mencuba atau ingin menambahkan pendapatan sampingan,.( bertindak sekarang)















No comments: