Thursday, May 29, 2014

dah terlajak sangat dah nih!

Asalamuaalaikum..


^_____^
bismilahirahmanirohim.....

ok sekarang dah canggih semua nak laju yang mungkin dan setiap saat adalah berharga
cewahhhhh ^____^ok moh kita ringkaskan
alkisah nya dah lama meyepi pasal tabita ..
alhamdulilah walaupon sale secara offline je pon tapi menggalakan..hehehe 
taak salah kalau kita meragui sesuatu barang nak2 lagi untuk kulit muka kita..memang penting kita titik beratkan
tu amat lah disarankan..
tp jika hanya nak tanya sy mcm mana nak tau ianya fake or original?
sy hanya boleh kata kan" sy jual yang original so sy sendiri tak pernah try yang fake" sy mohon maaf 
harga trial set amatlah menguntungkan kalau nak yang pertama kali apply
amat disarankan..supaya value for ur money!

ok untuk pengetahuan semua yang sudi membaca ni
sy bukan la yang "RAJIN"
membelai kulit wajah sgt
sy hanya apply more kepada cream siang 
sbb malam selalu nya sitecik ni nak pegang muka sambil tido
so agak melekit untuk tangan kecik 
tp alhamdulilah
berkesan !
dan yang paling selesa cream siang sesuai untuk kita apply 
dengan make up lain
contoh compct pwder
ok moh ler kita ramai2 try ya
asalamuaalaikum



 

1 comment:

Norliza Nordin said...

nape si comel baju biru tak pandang kamera.. ;)