Thursday, May 29, 2014

bahagia walaupon sederhana?


asalamuaalaikum
^_______^
betul lah dengan apa yang kita niat dan fokus in sha Allah akan tercapai
kita perlu beri kebahagian kepada orang lain sebelum kebahagian datang pada kita ?
-----KEBAHAGIAAN"?
ringkaskan! heheh ^_____^
rindu akan dapur aku yang kecik 
walaupon usia hanya baru beberapa bulan ucap kan "bye_bye" rindu dah menapak
tak sempat nak tengok danish berlari dalam rumah yang agak sempit 
rezeki menjemput untuk lebih dekat dengan en bobot
alhamdulilah
rezeki danish untuk berlari dan bermain padang sebelah rumah
tempat yang baru dan suasana jugak agak baru
tp untuk danish semuanya akan jd ok






beria-ria ngemaih nya
upanya x lama selepaas tu 
akan ku tinggal kan!
huhuu

ruang yang agak sempurna untuk danish ketika tu
tp sokmo kena tgk dalam bilik air
seronok kemain dia dpt masuk



rindu jugak lepak kat sini

danish selamba menolong 
dengan kerenah dia yang boleh tahan menguji kesabaran




hari terakhir sebelum tutup pintu rumah untuk kali terakhir
sayu jugak la
rumah ni dari sebelum kawin sampai dah ada anak


kecik tp ada bahagia yang tersendiri

danish ketika 6 bulan
xde perasaan 


danish waktu tu baru boleh meniarap n mengesot
over sgt dia reverse sampai terkeluar ke balkoni
masa ni aku forward gambar ke en bobot
then en bobot boleh ckp
"sabar ya danish nanti kita duduk rumah kita"


then ni latest muka dia
happy kot!


siap panjat sofa sendiri then senang diri mcm ni?????
wahai anak
kebahagian datang selepas tgk dia bahagia
hehee
"mak-mak nye" 
#muntah


berpeluh skrg sampai ke tapak tangan
aksi kejar mengejar
dah jadi hobi
tp x kurus2 jugak!



derita sidanish bila mana terkurung mcm tu
hehhee
sorry danish

\dan aku?
hmm task menjadi lebih berganda 
bahagia?
alhamdulilah
in sha ALLAH
tata
asalamuaalaikum



dah terlajak sangat dah nih!

Asalamuaalaikum..


^_____^
bismilahirahmanirohim.....

ok sekarang dah canggih semua nak laju yang mungkin dan setiap saat adalah berharga
cewahhhhh ^____^ok moh kita ringkaskan
alkisah nya dah lama meyepi pasal tabita ..
alhamdulilah walaupon sale secara offline je pon tapi menggalakan..hehehe 
taak salah kalau kita meragui sesuatu barang nak2 lagi untuk kulit muka kita..memang penting kita titik beratkan
tu amat lah disarankan..
tp jika hanya nak tanya sy mcm mana nak tau ianya fake or original?
sy hanya boleh kata kan" sy jual yang original so sy sendiri tak pernah try yang fake" sy mohon maaf 
harga trial set amatlah menguntungkan kalau nak yang pertama kali apply
amat disarankan..supaya value for ur money!

ok untuk pengetahuan semua yang sudi membaca ni
sy bukan la yang "RAJIN"
membelai kulit wajah sgt
sy hanya apply more kepada cream siang 
sbb malam selalu nya sitecik ni nak pegang muka sambil tido
so agak melekit untuk tangan kecik 
tp alhamdulilah
berkesan !
dan yang paling selesa cream siang sesuai untuk kita apply 
dengan make up lain
contoh compct pwder
ok moh ler kita ramai2 try ya
asalamuaalaikum



 

Tuesday, May 27, 2014

harus lah -->

asalamuaalaikum

^_____^
 Sempena genap 2 tahun menjadi suri kepada seseorang..alhamdulilah moga berpanjangan sampai ke jannah.in sha Allah..
mula la menaip dan "backspace entah  berapa kali "  -p
entry yang tak berkaitan mulalah nak mencelah..
danish pon dah genap 1 tahun lebih alhamdulilah..


masih ada ke blog ni?ehehe
ok danish! sudah
umi awak ni sibuk ok
kununnnnn ^____^




usia perkahwinan bukan ukuran kepada matangnya seseorang
tetapi membuktikan ketabahan dan keikhlasan mempertahankannya
dan  tak boleh nafikan takdir jodoh dan ajal maut
yang dah ditentukan 
gambar tu praktik ambik untuk cover pa n ma! ahhaha
muntah lepas aku baca etry ni
hehe



diatas kelalaian dan kelekaan sendiri 
adik ipar aku dah lama jugak kawen
mlm ni kunun rajin nak selak dan semak camera kebal
kot2 ada gambar yang leh kita tatap sama2
heheh ini lah asil nya


malam akad nikah


\
merangkap menantu perempuan tunggal
dan mempunyai anak kecik
hhehhe
seseungguhnya amat sibuk
hahaha
"sibuk melayan si tecik tu "

ni satu2 adik ipar aku last kahwin dalam family en bobot
alhamdulilah
selesai dengan jayanya!
jaya?


\


yes! ni lah Tuan Aisyah Zahra bin TUan MUstakim
merangkap anak buah yang paling latest
heheh
bestkan gugurl 
pontensi untuk danish dapat teman baru
samar2 lagi
hehehe

perubahan seseorang tidak perlu kepastian sesiapa
dan yang penting ikhlas!
ikhlas?








sesiapa yang di area jengka or temelerloh yang asa
berkenan dengan pakej yang cm adik ipar saya ni
leh pm saya
bukan dapat untung pon
cuma nak membantu
sbb pakej dia ok sgt dan cantik untuk design pelamin 
dan meja makan
pakej mampu milik kot
entah ,boleh contct dia kalau berkenan
tq
"uiksss iklan ni percuma ya"




tahniah mak abah
dapat lagi tambahan ahli keluarga kita yang sederhana ni
alhamdulillah

ok gambar ni tiada kaitan dengan majlis
disbbkan kerenah sitecik tu yang agak kurang memuaskan
untuk majlis ssambut menantu kita sambung esok ya
heheh
kerbengantungan kepada kerajinan mennyelak album 
bersambung esok nya
hehehe
jom muntah
asamuaalaikum