Thursday, May 29, 2014

bahagia walaupon sederhana?


asalamuaalaikum
^_______^
betul lah dengan apa yang kita niat dan fokus in sha Allah akan tercapai
kita perlu beri kebahagian kepada orang lain sebelum kebahagian datang pada kita ?
-----KEBAHAGIAAN"?
ringkaskan! heheh ^_____^
rindu akan dapur aku yang kecik 
walaupon usia hanya baru beberapa bulan ucap kan "bye_bye" rindu dah menapak
tak sempat nak tengok danish berlari dalam rumah yang agak sempit 
rezeki menjemput untuk lebih dekat dengan en bobot
alhamdulilah
rezeki danish untuk berlari dan bermain padang sebelah rumah
tempat yang baru dan suasana jugak agak baru
tp untuk danish semuanya akan jd ok






beria-ria ngemaih nya
upanya x lama selepaas tu 
akan ku tinggal kan!
huhuu

ruang yang agak sempurna untuk danish ketika tu
tp sokmo kena tgk dalam bilik air
seronok kemain dia dpt masuk



rindu jugak lepak kat sini

danish selamba menolong 
dengan kerenah dia yang boleh tahan menguji kesabaran




hari terakhir sebelum tutup pintu rumah untuk kali terakhir
sayu jugak la
rumah ni dari sebelum kawin sampai dah ada anak


kecik tp ada bahagia yang tersendiri

danish ketika 6 bulan
xde perasaan 


danish waktu tu baru boleh meniarap n mengesot
over sgt dia reverse sampai terkeluar ke balkoni
masa ni aku forward gambar ke en bobot
then en bobot boleh ckp
"sabar ya danish nanti kita duduk rumah kita"


then ni latest muka dia
happy kot!


siap panjat sofa sendiri then senang diri mcm ni?????
wahai anak
kebahagian datang selepas tgk dia bahagia
hehee
"mak-mak nye" 
#muntah


berpeluh skrg sampai ke tapak tangan
aksi kejar mengejar
dah jadi hobi
tp x kurus2 jugak!



derita sidanish bila mana terkurung mcm tu
hehhee
sorry danish

\dan aku?
hmm task menjadi lebih berganda 
bahagia?
alhamdulilah
in sha ALLAH
tata
asalamuaalaikum



No comments: