Tuesday, May 27, 2014

harus lah -->

asalamuaalaikum

^_____^
 Sempena genap 2 tahun menjadi suri kepada seseorang..alhamdulilah moga berpanjangan sampai ke jannah.in sha Allah..
mula la menaip dan "backspace entah  berapa kali "  -p
entry yang tak berkaitan mulalah nak mencelah..
danish pon dah genap 1 tahun lebih alhamdulilah..


masih ada ke blog ni?ehehe
ok danish! sudah
umi awak ni sibuk ok
kununnnnn ^____^




usia perkahwinan bukan ukuran kepada matangnya seseorang
tetapi membuktikan ketabahan dan keikhlasan mempertahankannya
dan  tak boleh nafikan takdir jodoh dan ajal maut
yang dah ditentukan 
gambar tu praktik ambik untuk cover pa n ma! ahhaha
muntah lepas aku baca etry ni
hehe



diatas kelalaian dan kelekaan sendiri 
adik ipar aku dah lama jugak kawen
mlm ni kunun rajin nak selak dan semak camera kebal
kot2 ada gambar yang leh kita tatap sama2
heheh ini lah asil nya


malam akad nikah


\
merangkap menantu perempuan tunggal
dan mempunyai anak kecik
hhehhe
seseungguhnya amat sibuk
hahaha
"sibuk melayan si tecik tu "

ni satu2 adik ipar aku last kahwin dalam family en bobot
alhamdulilah
selesai dengan jayanya!
jaya?


\


yes! ni lah Tuan Aisyah Zahra bin TUan MUstakim
merangkap anak buah yang paling latest
heheh
bestkan gugurl 
pontensi untuk danish dapat teman baru
samar2 lagi
hehehe

perubahan seseorang tidak perlu kepastian sesiapa
dan yang penting ikhlas!
ikhlas?








sesiapa yang di area jengka or temelerloh yang asa
berkenan dengan pakej yang cm adik ipar saya ni
leh pm saya
bukan dapat untung pon
cuma nak membantu
sbb pakej dia ok sgt dan cantik untuk design pelamin 
dan meja makan
pakej mampu milik kot
entah ,boleh contct dia kalau berkenan
tq
"uiksss iklan ni percuma ya"




tahniah mak abah
dapat lagi tambahan ahli keluarga kita yang sederhana ni
alhamdulillah

ok gambar ni tiada kaitan dengan majlis
disbbkan kerenah sitecik tu yang agak kurang memuaskan
untuk majlis ssambut menantu kita sambung esok ya
heheh
kerbengantungan kepada kerajinan mennyelak album 
bersambung esok nya
hehehe
jom muntah
asamuaalaikum






No comments: