Monday, June 9, 2014

mak..nak belacan 1 kodi boleh?

 asalamuaalaikum
^______^

cuti sekolah baru - baru ni..gagahkan jugak untuk balik walaupun hanya 3 hari..alhamdulilah selamat sampai
dah tak mcm dulu boleh balik lama- lama paling cepat pon 5 hari kan mak?
mula rasa tangguh dulu tapi semiggu sebelum kejadian ada call mak tujuan asal hanya nak tanya khabar tp soalan pertama mak selepas jawab salam

mak : " bila nak balik?" ( nada suara perlahan sgt )
Aku :" hmm ohhhh nak balik dah minggu depan mak".... (jauh dari tujuan asal )

seperti yang dijanji kan...



waktu kejadian 2.30 am
bagus danish..boleh la awak tido dalam tu sekali
keh3


ketika ini masih dibenarkan atas sebab tertentu
balik PTD siap la awak danish
^_____^


danish ..
cover sket awak punya parut 
hehe


belacan ada kat belakang tanpa pengetahuan en bobot
sorry
hehehe tp dah wrap dengan kemas dah
^_______^
belacan tu penting
pengikat kasih sayang dengan mak mertua tuuuuuu
hahhaha
( sila abaikan tips tersebut )

Asalamuualaikum

3 k - kawan kita kawen la..-)

asalamuaalaikum..


^_______^

Tangan ni kelam kabut dah nak taip entry pasal puan shima kita ni kawen tp kekangan masa buatkan tangan dan kaki perlu dedikasi ..hehe ( merepek sket2 )
Puan shimaaa sila tgk gambaq kawen ang weh..hehehe
Jutaaan tahniaahhh untuk kawan aku yang sorang ni..



maaf tau shimaa
hanya sempat datang malam berinai ang je
sbb siang esoknya
perlu ikut en bobot ke suatu destinasi (hehhehe ^____^)
shima dah lama kita kenal kan..
walaupon jarang kita berrjumpa 
last2 aku pindah dekat sgt2 dengan kampung ang...hehhe
aku gembira jadi kawan kepada shima jamaludin ni
orangnya baik hati dan mesra 
dia lah orang pertama yang menghulurkan salam perkenalan masa dalam kelas dulu
thanks shima
kalau tak ..mungkin kita tak serapat mcm sekarang



shima ..
kita dah sama club tau
hehhehe leh la kita w.apps resepi ( isteri-isteri sgt ) keh3



nikah shima
glamm gituew





asal ang senyum mcm gitu shima??


ok shima
tahniahhhhhhhh

nanti bawak la en sebelah ang tu datang rumah k
tata
assalamuuaalaikum