Monday, September 15, 2014

kena istiqomah


asalamuaalaikum

aku pon tak pasti kenapa aku perlu akan tajuk tu?

entah

tp...bila kita suka akan sesuatu...perlu untuk kita istiqamah untuk dapat balik apa yang terbaik untuk kita..
pernah kita suka sesuatu tp belum tentu terbaik ? sudah tentu pernah..sbb dalam hidup kita sentiasa ada pilihan dan lencongan...

wehh..wehh.,..apa aku dah meraban..

ok..yg aku nak sampaikan ni..bukan la apa sgt pon..tp pasal apa yang aku dah pakai dan aku suka berkongsi...sbb aku yakin raamaii yang suka apa yang kita pon suka...walaupon tak semua...

tak gitu???

sebelum ni dah apply tabita..alhamdulilah...berkesan tp aku bukan jenis yg suka telalu ambik masa untuk apply 2 benda satu masa,
 nak2 bila malam ..masa aku kadang2 letak je kepala..terus ja lena..heheh
so aku rasa aku dah jumpa penyelesaiannya...aku just kena pakai krim nite nya je..dan siang..apply dekat muka bila  rasa "ohh ni masanya"hahahha

mula2 dulu..aku tak berapa suka..sbb kulit muka berminyak dan rasa melekit..tp yg bestnya..bila aku try dalam 2 minggu terus tone kulit muka dah clear...wauuuhuu..tu pon just apply bila aku rasa suka...cuba bayang kalau pakai penuh displin??wahhh dispilinnn..hahha
tak ke gubuuuu???


harga nya pon tak mahal mana..harga mampu milik katanya...alhamdulilah..kadang2 kalau kita nak cantik bukan untuk orang lain./.tp untuk  hargai diri sendiri  gembira dan bukan untuk perasan cantik atau lawa..
bayang kalau jerawat penuh muka jeragat melekat mcm kulit berdaki dan tak berseri?mana keyakinan diri???
masa tu rasa kalau kita jumpa orang yang berdrii lawa dan sexy..rasa mcm nak masuk dalam poket seluar suami ( sbb poket suami selalunye besar"hahhaa) ...ok2

apa lah salah kalau nak belanja untuk diri sendiri?siapa lagi yang nak kasi kita happy?"

oleh yg demikiann...sila la dapatkan...
"wonder glow"

In Sha Allah satu set leh tahan dua bulan

macam promoter>>hahhahhahah


No comments: