Friday, October 24, 2014

wonderglow buat anda glow percaya lah

Asalamuaalaikum..


Tak bnyk yg aku nak coret kat sini hanya bebelan yang ringan dan santai
Kalau cantik hanya sbb bedak ...bukan kulit muka yg sihat dan gebu..
Jgn kita mudah selesa..cewahhhnikut suka hati je kan

Ok meh sini nak ringkas kaan cerita..aku pakai wonderglow ni dah 2 bulan lebih..
alhamdulilah..berkesan
dan aku dah tak yah make up untuk g keja...dan amat selesa.
mula tu je akan rasa berminyak n melekit tp korang sabar je ..sbb lama2 akan rasa sserasii kemudian korang akan perasaan kulit muka akan cerah then sedikit glow dr sebelumnya

Nak cita x cukup
korang kena try sendiri




ni gambar aku tak edit langsung 
so untuk details nak tau
boleh pm sini 010-7070221
Tak salah kita berkongsi rahsia kecantikan..cewahhhhhh..
ok nanti aku update lain
bye2
asalamuaalaikum



No comments: