Monday, December 1, 2014

Dia masih membaca rupanya

asalamuualaikum..

Pg ni aku ada terima panggilan yang agak familiar bagi aku tapi jarang sekali menyahut atau memanggil
Dan aku tak pasti seoalan atau jemputan yang jadi tajuk utama ssbnya soklan yang macam terkejut seolah aku dah berbadan dua untuk sekian kalinya..

Terima kasih atas keperihatinan dan intipati blog aku yang carca merba pasal entah apa2..
tapi aku dapat rasa jemputan bukan tajuk utama sbb dan pokok untuk buat call tanya boleh ke tak datang majlis..dan jawapan yang aku rasa aku pasti ada disana tetapi bukan di majlis singahsana..cuma aku nak jumpa orang tua aku yang dah tentu2 terima sedianya anakanda..huuuuuhu

minta maaf ya..aku tau dia membaca..


dah 15 tahun berlalu kisah nya ..cukup la usia aku untuk kenal dia yang dulunya aku percaya..
kini aku loya dan asa nak muntah bila aku ingat aku pernah kenal besi dan gigi..

aku harap jangan ada lagi cerita babitkan aku ketika dulu ya..

asalamuaalaikum

DAN AKU MAAFKAN setiap perbuatan dia..

moga berubah..