Monday, June 8, 2015

tetamu yang aku syg datang berkunjung

asalamuaalaikum

Mak ayah kunun nak suprise yeah agak berjaya misi tersebut sbbnya aku agak supprise la kalau ada 3 family lain jugak ada..
hahaha

Terubat la rindu aku pada mak punya air tangan ..nak2 dalam keadaan aku yang tak berapa nak best ni..
kebetulan en bobot offshore skrg so dengan senang hati aku pekena en bobot tanpa dapat maklum balas.bestnya rasa..
selama ni kalau dia jugak ada..comfirm aku kena bnyk jugak rahsia aku yang bab memasak dan sebagai nya en bobot akan bentang kat telinga mak//"
contoh

"hmmm rumah ni lama dah x bau gulaiii kari mcm ni?"uihhhhhhhhhhhh kan tu bahaya...
pastu en bobot akan berusaha menunjuk kan kerajinan beliau menandingi kerajinan aku..
contoh
tengah ari rembang mak nokkkk boleh en bobot mesin rumput dr depan umah sampai belakang dan akan cuci garage keta dengan berkilat nya
dan akan suh aku buat air dengan nada mcm ni
"air satu jag please!"
pastu akan tanya aku balik lepas dia buat semua tu
"mak kata b rajin x?"
aku :" erkkkkk ada la..tp mak kata mcm rajin mengampu je"hahhahahhaha ( ok aku tipu )
mak sebenarnya kata mcm ni
"ermm kesiannnn tengah panas tu"..ye la duk umah pun tak leh nak rehat mana "
yg tu aku tak cita la kat en bobot
kembang la paru2 dia nanti


ok..bye2
asalamuaalaikum

No comments: