Thursday, March 15, 2018

bersawang gilaaa

assalamuaalaikum

Ya Allah almost 3 tahun aku tak bergendut dan meyepah kat blog ni.
Khalish pun dah nk masuk 3 tahun kot weiii.hahah
last posting pasal aku nk bersalin ke khalish sekali tutup l/top teruss buka ari ni je tahun 2018
cepat nya masa berlalu..
As usual aku sangat super busy dengan kehidupan anak dua dan suami seorang
Dan berlaku ulang yang sama ari2 tapi masalaah yang berbeza..cewahhh
bila baca balik posting kat blog ni dulu..malu weh nak baca tapi nak buat macam mana..hahahhah
prosesss..prosesss.hehehe

Dan bnyk sangat yang terjadi dan berlaku dalam life aku sampai kalau nak update kat sini semua nya memang hampa yang baca muntah hijau.oleh yg demikian jgn baca nah skip tequih.hhaha

Dan ari ni aku nak cerita apa sebenarnya?
Alah saja la nak cerita yang aku excited dapat buka balik blog aku aman remaja dulu2.even aku separuh nk muntah ingt psword  yang pnjg berjela.tediaaaaanuh weh hahaa

Tak sempat lagi nak menyelit beberapa picture yang relevan dengan topic lagi buat masa ni.hahha
tapi tak leh nak move on dari blog zaman remaja ni kennn...so kita tempek la beberapa pic yang aku sengaja selit kat sini supaya tak hilang tewuih

ok kita skip sat untuk pic yg dia baru lahir k
sbb aku tak jumpa gambar dia yang lama2 
bnyk nau

masa ni khalish dalam masa setahun yang sama dua x kena admit ward
sian awak khalish dah la masa tu kurus slim ngat awak 



masa ni dekat nak raya dah..ward bnyk yang sunyi dan lenganng
aku selalu cakap kat khalish
dik cepat la awak sembuh ,,umi tak mau raya kat sini
punya la..cemuih weh dah 5 ari kalau stay situ badan yang sihat pun jadi 
tak sihat


masa ni khalish dah almost ok
so umi ang pun membuta sahajo la keja nya
dah anak pun lena memanjang.hehehe




ok esok aku janjiii aku hupdate lagi
tata
asalamualaikum




No comments: